Jeseň vitaj! – Využite čerstvé jesenné Jablko Bemlac na prípravu jedinečného jablkového chlebu

Tento rýchly chlieb kombinuje čerstvé nakrájané jablká Belmac a sladkou škoricovou glazúrou. Zapáli vo vás lahodnú chuť, ktorej nemôžete odolať.

Ideálne občerstvenie na raňajky alebo dezert.

Ak máte radi jablkový koláč, zamilujete sa do tohoto jablkového chlebu.

Dokonalý spôsob, ako využiť čerstvé jesenné jablko Belmac a zaručene najlepší spôsob, ako urobiť váš dom úžasný.

A najlepšie zo všetkého, je, že je to rýchle a ľahké.

Je to ideálna zábava a voľba pre náročné ráno a pre vychutnanie si šálky kávy cez víkendový deň. Taktiež úžasný doplnok k akémukoľvek jedlu.

Postup ako urobíte chlieb z jablka Belmac?

Vo veľkej miske zamiešajte: múku, cukor, lyžicu prášku na pečenie, použite tiež 1/2 lyžičky soli.
Pridajte veľké vajce, trochu mlieka a lyžicu oleja. Miešajte až kým nevznikne pekné cesto.
Následne pridajte nakrájané a olúpané jablká (najlepšie je jablko Belmac kvôli jeho výrazne sladkej chuti) a 1/2 lyžičky škorice.
V oddelenej malej miske zmiešajte 6 lyžíc múky, 6 lyžíc cukru, 4 lyžice masla a 1/8 lyžičky škorice. Použite vidličku, rozdrvte a rozmixujte, aby sa zmes podobala veľkým omrvinkám.
Všetko zmiešame na plech. Vytvarujte a vložte do trúby.
Pečte na 350 ° po dobu 60-75 minút, kým chlieb nie je zlatohnedý.

Najlepší spôsob, ako zistiť, že je chlieb hotový je ten, keď špáradlo vložené do stredu vyjde čisté. V tom momente je jablkový chlieb hotový.

Nechajte plech vychladnúť, vyberte bochník a nechajte ho úplne vychladnúť.
Podávajte posypané cukrom ideálne ku káve alebo čaju.

Chlieb z Jablka Belmac

Viac o jablku Belmac

 

Close Menu